Меню
Кошница

Детски рокли

Детски рокли
Красива детска официална рокля с панделки и тюлена поличка - рокля достойна за всяка малка принцеса. Полата на рокличката е от тюл, а в горната част има апликация от перлички. Моделът е без ръкав.Рокличката е изработена от мека материя за повече комфорт. Състав: 80% полиестер, 20 % памук ..
109.90 лв.
Къса детска официална рокля с дантела в розово - рокля достойна за всяка малка принцеса. Полата на рокличката е от тюл, а дантелената апликация е с цветенца и 3D пеперудки. Моделът е без ръкав. Закопчаването е с цип и копченца. Има и вградено коланче с връзване на гърба. Рокличката е изра..
114.90 лв.
Розова детска официална рокля с 3D дантела с пеперуди и перлички - рокля достойна за всяка малка принцеса. Полата на рокличката е от тюл, а дантелената апликация е с цветенца и 3D пеперудки. Моделът е без ръкав. Закопчаването е с цип и копченца. Има и вградено коланче с връзване на гър..
124.90 лв.
Детска официална рокля с 3D дантела с пеперуди и перлички в светло синьо - рокля достойна за всяка малка принцеса. Полата на рокличката е от тюл, а дантелената апликация  е с цветенца и 3D пеперудки. Моделът е без ръкав. Закопчаването е с цип и копченца. Има и вградено коланче с..
124.90 лв.
Розова детска официална рокля с дантелена горна част от брюкселска дантела и апликации по поличката - рокля достойна за всяка малка принцеса. Полата на рокличката е от тюл, в горния слой на който са вплетени пайетени фигурки. Моделът е без ръкав. В допълнение има самостоятелна панделка. ..
114.90 лв.
 Детска официална рокличка с брюкселска дантела и апликации по поличката в светло синьо - рокля достойна за всяка малка принцеса.Полата на рокличката е от тюл, в горния слой на който са вплетени пайетени фигурки.Моделът е без ръкав. В допълнение има самостоятелна панделка Закопчаването е с..
114.90 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)