Меню
Кошница

Детски рокли

Детски рокли
Къса детска официална рокля с дантела в розово (D05) Къса детска официална рокля с дантела в розово (D05)
-39 %
Къса детска официална рокля с дантела в розово - рокля достойна за всяка малка принцеса. Полата на рокличката е от тюл, а дантелената апликация е с цветенца и 3D пеперудки. Моделът е без ръкав. Закопчаването е с цип и копченца. Има и вградено коланче с връзване на гърба. Рокличката е изра..
69.90 лв. 114.90 лв.
Розова детска официална рокля с 3D дантела с пеперуди (D04) Розова детска официална рокля с 3D дантела с пеперуди (D04)
-36 %
Розова детска официална рокля с 3D дантела с пеперуди и перлички - рокля достойна за всяка малка принцеса. Полата на рокличката е от тюл, а дантелената апликация е с цветенца и 3D пеперудки. Моделът е без ръкав. Закопчаването е с цип и копченца. Има и вградено коланче с връзване на гър..
79.90 лв. 124.90 лв.
Розова детска официална рокля с дантелена горна част (D02) Розова детска официална рокля с дантелена горна част (D02)
-39 % Не е в наличност
Розова детска официална рокля с дантелена горна част от брюкселска дантела и апликации по поличката - рокля достойна за всяка малка принцеса. Полата на рокличката е от тюл, в горния слой на който са вплетени пайетени фигурки. Моделът е без ръкав. В допълнение има самостоятелна панделка. ..
69.90 лв. 114.90 лв.
Детска официална рокля с дантела в светло синьо (D01) Детска официална рокля с дантела в светло синьо (D01)
-30 %
 Детска официална рокличка с брюкселска дантела и апликации по поличката в светло синьо - рокля достойна за всяка малка принцеса.Полата на рокличката е от тюл, в горния слой на който са вплетени пайетени фигурки.Моделът е без ръкав. В допълнение има самостоятелна панделка Закопчаването е с..
79.90 лв. 114.90 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)