Условия за доставка


При закупуване на продукт/и от нашия магазин, доставката е за сметка на клиента, освен ако не са договорени специални условия и се извършва с куриерска фирма Еконт! Всички продукти се изпращат с опцията "Преглед" и "Тест".

Цената на доставката е както следва:
До офис на Еконт - 4.50 лв.
До адрес - максимум 8.00 лв

Срокът за доставка може да варира от 2 до 15 дни, в зависимост от актуалната наличност на продукта/тите.

При условие, че сте неудовлетворени от закупената стока, имате право:

1. Да замените закупената стока с друга, в който случай е необходимо да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

2. Да върнете закупената стока, в който случай ще Ви бъде възстановена стойността на стоката в 7-дневен срок.

За да бъде коректно извършена замяна или връщане на закупена стока е необходимо да се свържете с нас по удобен за Вас начин, за да получите точни инструкции. 

Продукти, изработени по индивидуални размери на КЛИЕНТА, НЕ МОГАТ да се заменят или връщат! 

РЕКЛАМАЦИЯ СВЪРЗАНА СЪС ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ПОЛУЧАВАНЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТЪРГОВЕЦЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ!
Разноските по връщането на закупената стока са винаги за сметка на КЛИЕНТА, освен в случаите, в които получената стока не съответства на поръчания продукт (продукти) или е дефектна (дефектни). В последния случай транспортните разходи са задължение на ТЪРГОВЕЦА.

ВАЖНО!!! При връщане на закупена стока, клиентът се задължава да разреши опция "Преглед" на получателя. В противен случай върнатата стока НЯМА да бъде приета и сумите няма да бъдат възстановени!
Върнат продукт, който не е в запазен търговски вид (има зацапване, има следи от носене, продукта не е със запазена цялост, опаковката липсва и т.н.) няма да бъде приет и заплатените суми няма да бъдат възстановени, тъй като ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за небрежно и некоректно отношение на КЛИЕНТА.